torsdag 1 januari 2015

Same procedure as last year.....Kuskahusen!

 Nyårsafton var vi åter på Kuskahusen. Ett ställe som erbjuder lugn och ro för hundar, och därmed också för husse och matte, under nyårsnatten! Det lilla av smällare och raketer som hörs är långt borta och inte störande.

För vår del visste vi inget om hur Casilda reagerar, men vi har märkt att det oroar inte speciellt mycket. Hon fick vara med i matsalen och var så duktig. Höll sig till sin plats hela middagen.
Middagen ja! En jättegod middag med en startsnitt med rökt lammkött, en fantastiskt god svampsoppa och huvudrätt oxfilé med blomkåls- och potatispuré och en jättegod sås, dessert glass med hjortronsylt. Helt enkelt helt superb middag!

Men strax efter ankomsten såg det ut så här. Husse och Casilda förbereder sig för middag och midnattsfirandet.
Kan säga att sängarna är sköna, tycker båda jag och Casilda!

Casildas första "följa med bort"-resa gick jättebra. Tuff, liten tjej!

Parkeringsplatsen är fylld!

Kuskahusen

På väg hem tog vi vägen förbi Christinehof.

Vackert korsvirkeshus!

Runt Christinehof är det vacker natur överallt....

 ....och överallt runt Christinehof pågår arbeten för att återställa de våtmarker som dikades ut för hundra år sedan! Den "röde greven" Carl Piper gör ett fint naturarbete på sina marker!


2 kommentarer:

  1. Verkar vara ett litet paradis, både för hundar o människor...god fortsättning på det nya året o jag som är hundrädd tycker ändå att denna lilla hund ser jättegullig o snäll ut.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, Berloth! Det är ett trevligt ställe och en trevlig hund, men ett stort energiknippe. Vi har fullt upp med henne just nu! Ann-Christin hälsar!

      Radera